Beton cire

De beton cire shop is open voor jouw wensen. Beton cire is heel fijn materiaal. Het is ook sterk materiaal en kan je toepassen op welke vloer of wand dan ook. In dit artikel gaan we meer op in hoe je beton cire het beste kunt gebruiken. Ook gaan we in op wat je juist niet moet doen als je beton cire aan wilt brengen in je woning. Verder geven wij nog wat praktische tips voor het aanbrengen van beton cire en hoe je dat het beste kunt doen. Wij hopen dat je deze informatie goed kunt gebruiken.

Tips voor het aanbrengen van beton cire

Beton cire wordt ook wel de betonlook genoemd en is prachtig om wanden en vloeren af te werken. Het kan jarenlang meegaan. Om te beginnen moet de ondergrond star zijn wat betekent dat het vastzit en niet opeens los kan bewegen. Ook moet de ondergrond geen scheuren bevatten anders kunnen deze scheuren doorzetten in de cire. Een goede ondergrond voor een vloer is een goede betonvloer met daarop een vezelversterkte cementdekvloer. Verder is het belangrijk om een dubbele waterkering aan te brengen in een natte ruimte zoals in de badkamer.

Twee componenten coating

Het is belangrijk om twee componenten coating te gebruiken bij het aanbrengen van beton cire. Er zijn veel verschillende coating op de markt. Om ervoor te zorgen dat de badkamer en keuken waterdicht is, is het belangrijk om twee coating aan te brengen. Zo blijft de wand of muur jarenlang nog goed en schoon. Je kan een matte coating gebruiken of een glanzende. Het is maar net waar jouw smaak ligt. Het is ook belangrijk om te weten dat je na het aanbrengen van de coating de randen zijn afgekit met een siliconenkit. Het juiste adres om online te bestellen is via de beton cire shop www.betonstunter.nl. Wij helpen jou graag verder.