Alles over de vaatwasser

Vaatwasser

We zien de vaatwasser steeds vaker terugkomen in veel verschillende soorten keukens. Waar de vaatwasser vroeger echt nog een luxeproduct was, is de vaatwasser steeds vaker in de keuken terug te vinden. Je hebt veel verschillende soorten vaatwassers. Veel verschillende soorten merken en nog veel meer variaties. In dit artikel alles over de vaatwasser.  

Soorten vaatwassers

Je hebt veel verschillende soorten vaatwassers. Je hebt vaatwassers die volledig geïntegreerd of ingebouwd zijn. Op het oog zie je deze vaatwassers ook niet staan in de keuken, omdat ze mooi zijn weggewerkt. Daarnaast heb je ook de vrijstaande vaatwasser die je wel ziet en gewoon los staat. 

Binnen deze twee soorten zijn er ook weer varianten. Je hebt namelijk vaatwassers met een paneel die je makkelijk kunt bedienen. Er zijn ook onderbouw vaatwassers die je onder je werkblad kunt schuiven. Je ziet ze iets minder, maar je hebt ook de mini-vaatwassers, ofwel de compacte vaatwasser. Deze zijn ideaal als je iets minder ruimte hebt. Verder heb je nog de lade vaatwasser. Deze zie je ook wat minder, maar ze zijn wel enorm handig. Je hoeft bij deze soort niet meer diep te bukken, maar je schuift lades open om je vaat in te zetten. 

Merken

Er zijn veel spelers op de markt die vaatwassers leveren. Denk aan Siemens, Bosch, Miele, Samsung, Whirlpool, Aeg, Smeg en nog veel meer. Er is dus enorm veel keuze. 

Kleuren

Tot slot zijn er ook enorm veel kleuren te verkrijgen. Zo zien we dat het aanbod vooral van RVS is gemaakt en wit, maar we zien ook kleuren zoals crème, oranje, rood, zilver, zwart en roze.