Bouw-handel heeft een top assortiment!

Bouw-handelAfgelopen maand bekeek ik mijn energie rekening. Tot mijn verbazing was mijn energie rekening weer enorm hoog. Ik begreep er niks van al een half jaar op rij verkreeg ik steeds een zeer hoge energie rekening. Hoe kon ik dit vervelende probleem gaan oplossen? Om dit probleem op te lossen moest ik eerst de hoofdoorzaak te weten komen. Vandaar dat ik contact op nam met mijn energie maatschappij. Via de de energiemaatschappij kreeg ik te horen dat de verlichting zorgden voor hele hoge kosten. Wat bleek nou? De grote lampen in mijn woning bleven te lang aanstaan zonder deze gebruikt werden. Vandaar dat ik het besluit nam een lichtkoepel te laten plaatsen via het bedrijf Bouw-handel. Hoezo via het bedrijf Bouw-handel? Simpelweg omdat mijn broer zijn lichtkoepel ook heeft laten plaatsen door dit bedrijf en de kwaliteit, die hij geleverd gekregen heeft is geweldig!

Lichtkoepels

Een geweldige service!

Ik bekeek de website van bouwhandel. Het assortiment betreft de lichtkoepels was zeer breed en diep. Ik kon geen keuze maken vandaar dat ik het besluit nam contact op te nemen met bouwhandel. Na een goed overleg gaven hun mij een advies. Dit advies heb ik opgevolgd en enkele dagen later kwam het personeel van bouwhandel langs, om de lichtkoepel te laten plaatsen.

Goedkoop

Een groot succes!

Achteraf is het dan ook een groot succes gebleken! Het personeel van bouwhandel was zeer klantvriendelijk en klantgericht. De geleverde kwaliteit is fantastisch. Ook is in de eerste maand na aanschaf mijn energie rekening enorm gedaald. Ik ga dus ook zeker geld besparen dankzij deze geweldige aankoop!