De ramen weer laten blinken

sc-1-stoomreiniger

Nu dat wij allen massaal bezig zijn om onze tuintjes weer schoon te maken hoort het schoonmaken van de ramen aan de buitenzijde ook bij. Je wilt immers alles netjes en klaar hebben voor de zomermaanden toch? Met een Kärcher stoomreiniger kan je hier eenvoudig voor zorgen. De warmte en kracht wat hieruit komt is perfect. Bovendien maak jij streeploos jouw ramen schoon! En dat binnen een handomdraai.

met stoom reinigen

Welk exemplaar heb je nodig?

Wanneer je een geschikte stoomreiniger zoekt, dan is het belangrijk om te achterhalen waarvoor je hem wilt gebruiken. Gaat het puur om de ramen die je wilt reinigen of zijn er meer dingen wat gedaan moet worden? Er zijn diverse apparaten op de markt die je met diverse klussen in en rondom huis kunnen helpen. Een stoomreiniger van Kärcher heeft een ruim assortiment. Hieruit is het mogelijk om de juiste keuze te maken. Ben je op zoek naar een model die je makkelijk kan inzetten voor grote klussen dan is een Easyfix misschien aan te raden.

schoonmaken

Klein en handig formaat

Voor mensen die graag gebruik willen maken van een stoom reiniger, maar niet de ruimte hebben om een groot model op te bergen is er een hand formaat op de markt. Deze zorgt ervoor dat schoonmaken van diverse oppervlaktes nog nooit zo makkelijk is geweest. Voordele is dat hiervoor geen chemische reinigingsmiddelen meer nodig zijn en je kan ervan uitgaan dat bijna alle bacteriën worden verwijderd.