Dekbedovertrekken: welke stijlen zijn er te koop?

Je hebt ze in alle soorten en maten. Van groot tot klein, van satijn tot katoen. Dekbedovertrekken heeft iedereen immers nodig. Sommigen al voor een paar tientjes, anderen voor honderden euro’s. Wil jij graag nieuwe dekbedovertrekken kopen en niet al te veel uitgeven? Bedenk dan vooraf wat voor stijl dekbedovertrek je wil hebben.

dekbedovertrekken

Want een zoektocht naar een product is altijd makkelijker als je al weet wat je in ieder geval niet wil. Ben jij bijvoorbeeld niet zo van de kleurtjes? Dan kun je dat al uitsluiten. Liever geen effen kleuren? Geen probleem. Als je nog niet zo goed weet welke stijl jij het mooist vindt dan lees je hier wat tips.

Jouw woonstijl in je slaapkamer

Krijg jij geen genoeg van mooie planten en bloemen? Ben je dol op uitbundige patronen? Vind je paisley prachtig in je kleding en je huis? Dan wil jij waarschijnlijk een romantische stijl dekbedovertrek. Deze stijl werkt met veel patronen, warme kleuren en lichte kleuren. 

dekbedovertrekken

Lees jij over bovenstaande stijl en denk je: niks voor mij? Dan ben jij misschien meer een persoon voor de Scandinavische stijl. In deze stijl wordt veel gewerkt met effen kleuren en weinig of rustige patronen. Een subtiel stipje, misschien een streepje maar geen grote bloemen en roze patronen. De Scandinavische stijl is minimalistisch, natuurlijk en rustig. 

Welke stijl ook bij je past, wanneer je jouw zoektocht begint met de juiste voorkeuren in je hoofd dan wordt het een stuk gemakkelijker.