Een betonlook badkamer? Betonlook tegels kopen bij tegelmegashop

betonlook badkamer

Een betonlook badkamer? Begin dan bij tegelmegashop.nl. U bent bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve tegels voor uw badkamer. Wij hebben een groot assortiment tegels die voor vele toepassingen beschikbaar zijn. Zo ook voor uw badkamer. Betonlook tegels zijn keramische tegels met het uiterlijk van betontegels. Dit betekent dat betonlook tegels ook de kenmerken hebben van keramische tegels. U kiest dus voor kwaliteit! Tegels die makkelijk te onderhouden zijn, duurzaam zijn en waterafstotend zijn. U vindt ons gehele assortiment online of in onze showroom in Roermond.

betonlook badkamer

Tegelmegashop; leverancier van topkwaliteit tegels

Tegelmegashop.nl is in zuidelijk Nederland een van de grootste aanbieders van kwalitatieve tegels. Ons grote assortiment is daarnaast ook nog eens zeer breed en divers. Wij bieden onder andere vloertegels, wandtegels en terrastegels. Naast badkamertegels hebben wij ook tegels voor de keuken, woonkamer en het toilet in ons aanbod zitten. Wij werken alleen met leveranciers van de beste merken. Ons gehele assortiment bestaat uit A-kwaliteit merken. Wij maken onderscheid tussen 3 prijsniveaus, waardoor u met ieder budget bij ons terecht komen. Heeft u wat minder budget, dan kunt u terecht in onze tegeloutlet. Deze tegels hebben de meest voordelige prijs. Wilt u graag een persoonlijk advies? Onze adviseurs helpen u graag!

De showroom van Tegelmegashop.nl

Om u in de gelegenheid te stellen om de tegels eerst te bekijken voordat u overgaat tot aankoop hebben wij een showroom. Deze bevindt zich in Roermond, nabij het retailpark. Een goede locatie die centraal gelegen. Speciaal voor u hebben wij hier een showvloer samengesteld, waar een deel van ons assortiment in verwerkt is. Bent u op zoek naar een tegel die u niet in onze showroom ziet? Raadpleeg dan onze medewerkers en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om deze tegel naar de showroom te laten komen.