Een VELUX rolgordijn voor ieder huis

Gekleurd Fakro gordijn

Er is zoveel aanbod op het gebied van raamdecoratie, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij de keuze voor een type raamdecoratie is het belangrijk om na te denken over het doel van de raamdecoratie en de ruimte waar het opgehangen gaat worden. Ook het soort raam waarvoor u de raamdecoratie wilt gebruiken is van belang. Het doel van de raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de keuze voor het soort raamdecoratie. Als u uw keuze op een rolgordijn heeft laten vallen, dan bent u bij VELUX aan het juiste adres.

Fakro gordijn

Een VELUX rolgordijn voor elke ruimte

VELUX is al jaren een gevestigde naam op het gebied van rolgordijnen. Wij hebben een groot assortiment aan rolgordijnen. U kunt kiezen uit gewone rolgordijnen die zorgen voor privacy en de ruimte mooi aankleden. Ook hebben wij rolgordijnen die verduisterend zijn, waardoor ze heel geschikt zijn voor een slaapkamer. Het VELUX rolgordijn is beschikbaar in 15 verschillende kleuren en dessins zodat er altijd een rolgordijn is, dat past bij de ruimte die u op het oog hebt.

Bediening van het VELUX rolgordijn

Naast keuze uit verschillende kleuren, materialen en dessins zijn er ook verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt natuurlijk kiezen voor de handbediening. Dit is mogelijk met bevestigingshaakjes, die op 3 vaste posities op het kozijn gemonteerd moeten worden. Handbediening kan ook door middel van zijgeleiding, waarbij u het rolgordijn omhoog en omlaag schuift met een handgreep.

Als u een elektrisch bediend INTEGRA® dakraam heeft, dan kunt u zelfs kiezen voor een elektrisch bediend VELUX rolgordijn op netstroom of zonne-energie.


Onderhoud

U wilt natuurlijk jaren van uw VELUX rolgordijn kunnen genieten en daarom is goed onderhoud belangrijk. Veel van onze producten zijn behandeld om vuil en stof af te weren. Lichte vlekken kunt u verwijderen met een licht vochtige doek waarbij u voorzichtig op de vlek dept. Als u het rolgordijn wilt stofzuigen kunt u het beste het gordijn voorzichtig afnemen met de borstel van de stofzuiger om te voorkomen dat de stof vacuüm trekt. Op deze manier heeft u jaren plezier van uw VELUX rolgordijn.

Gekleurd Fakro gordijn

Montage

Over montage hoeft u zich geen zorgen te maken. Een VELUX rolgordijn is makkelijk en snel te monteren met het unieke Pick&Click™ systeem. Het kan gemonteerd worden tegen de wand, tegen het plafond of in het kozijn. Voor iedere situatie is er een passende oplossing. Mocht u het toch lastig vinden, dan hebben wij een aantal instructiefilmpjes voor u gemaakt. Zo kunt u stap-voor-stap zien hoe u het VELUX rolgordijn moet monteren.

Combinatie met andere VELUX producten

Een VELUX rolgordijn kunt u prima combineren met VELUX buitenzonwering of een VELUX rolluik als u zon en warmte buiten wilt houden.

Bij VELUX bent u aan het juiste adres voor een rolgordijn dat bij u past.