Gebruiksvriendelijke PH meter

Deze PH meter kopen is een zeer kwalitatief product! Het kwam zeer snel aan in een goede verpakking. Ik ben het meteen beginnen te testen en kon maar aan één ding denken. Waarom heb ik dit niet eerder gekocht?

In gebruik

Ik heb het water uit de put en de fontein getest, het gefilterd water en de PH waarde van het water in mijn reservoir. Men zegt dat onder de 500 PPM veilig is en gelukkig kwam bij mij alles onder de 50 uit. Uit nieuwsgierigheid heb ik ook een sportdrank getest en dat kwam dan weer uit op 952 PPM.. Dit laat me zeker nadenken maar maakt me alleen maar blijder dat ik deze PH meter heb gekocht, zodat ik meer bewust ben van de kwaliteit van mijn waterbronnen en ook commerciële dranken kan testen. Zoben ik bewuster geworden van wat ik allemaal in mijn lichaam giet.

Het toestel is heel makkelijk te bedienen, zelfs voor een leek als mij. Ik heb nog geen enkel probleem ondervonden en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik zal hier zeker nog producten bestellen als ik altijd zo’n kwaliteit producten en uitstekende service krijg.