Gietvloer kopen voor warme voeten 

gietvloer kopen

Ben je een echte koukleum? Dan kan je daarvoor een gietvloer kopen. Een gietvloer voelt niet snel koud aan. Als je in je ochtend je bed uit moet stappen wordt je dus niet verwelkomd door een al te koude vloer. Als je ook een gietvloer toch nog te koud vindt kan je ook vloerverwarming nemen. Een gietvloer gaat goed samen met vloerverwarming. Als je vloerverwarming neemt heb je echt nooit meer last van koude voeten. Je kan de vloer dan zo warm maken als je zelf wilt. Vloerverwarming is vooral heerlijk in je slaapkamer of badkamer. Ook twee kamers waar gietvloer mooi staat. 

gietvloer kopen

Hard muziek luisteren en geen overlast veroorzaken

Ben jij dol op muziek? Zing je thuis graag mee met harde muziek? Dan kan een gietvloer je helpen om geen klagende buren te krijgen. Een gietvloer dempt namelijk je geluid. Dit kan voor verschillende situaties ideaal zijn. Naast dat een gietvloer gewoon heel mooi is, is het dus ideaal als je veel geluid maakt. Je hoeft dan minder bezig te zijn of je buren je misschien gaan horen. Dit is ook ideaal met pubers. Pubers kunnen soms wat luidruchtiger zijn en minder rekening willen houden met de buren. Met een gietvloer kan dat gewoon!

Op een gietvloer zie je wel snel krassen 

Een gietvloer heeft dus een hoop voordelen. Hierboven heb je over twee voordelen kunnen lezen. Gietvloeren hebben ook een paar nadelen. Een van die nadelen is dat het wel gevoelig is voor krassen. Als jij huisdieren hebt, veel op hakken loopt of krassende kinderspeelgoed over je vloer gaat kan je dat dus wel terug zien. Niet voor iedereen is een gietvloer dus weggelegd. Als je veel op hakken loopt kan je nog steeds gerust een gietvloer nemen, alleen is de kans wel groot dat je dan krassen op je vloer gaat zien. Vind je dat niet erg? Neem dan gerust een gietvloer.