Glasfolie op maat laten maken door een professioneel bedrijf

glasfolie

Voor mijn bedrijfspand heb ik hele speciale glasfolie laten maken door een professioneel bedrijf. Sinds kort heb ik een heel mooi kantoor in het centrum van de stad. Er komen veel klanten op kantoor langs en daarom vond ik het belangrijk dat ik het mooi zou inrichten. Nadat alle meubels geleverd waren, wilde ik mij richten op de details. Aangezien mijn pand van een kant helemaal van glas is, wilde ik iets op de ruiten hebben. Zo creëer ik meer privacy en zorg ik ervoor dat mensen die binnen werken minder afgeleid worden door de buitenwereld. Op het internet zocht ik een bedrijf die mij kon helpen met een ontwerp.

Raamfolie

Ontwerp je eigen glasfolie voor op een raam

Op het internet vond ik een bedrijf die glasfolie op maat kan maken. Ik nam contact met het bedrijf op om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar legde ik mijn plan voor en vroeg wat mogelijk zou zijn. Het was fijn om te merken dat zij echt met mij mee dacht. Na het telefoon gesprek hebben wij nog veel mail contact gehad over het ontwerp. Ik had gekozen voor een hele grote sticker met daarop groene bomen op afgebeeld. Zo leek het net alsof jij je midden in de natuur bevond.

Raamfolie

Een prachtig resultaat

Omdat ik een kantoor midden in de stad had, leek mij een groene glasfolie een leuk contrast. Het paste ook erg goed bij mijn bedrijf. Toen het uiteindelijke ontwerp af was, werd de sticker gemaakt door het bedrijf. Toen die af was, kwamen zij die zelf op de ramen plakken in mijn kantoor. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat, het heeft het gewenste natuurlijke effect. Ik raad raamstickers zeker aan iedereen aan.