Hier kun je de beste sluitringen bestellen

materiaal

Heb je sluitringen nodig voor je klus? Maak dan kennis met de Bevestigingsexpert; de webshop voor al je bevestigingsmaterialen, waaronder de sluitring. Wat is een sluitring en waarvoor kun je dit gebruiken? Een sluitring is een vlak object met een gat in het midden en wordt ook wel een onderlegring of revet genoemd. Vaak worden sluitringen gebruikt in combinatie met moeren en bouten om een betere drukverdeling op het materiaal te creëren. Door het gebruik van een sluitring wordt voorkomen dat het materiaal van de constructie beschadigt wanneer je de moer of bout aandraait. Wil jij sluitringen bestellen? Het kan gemakkelijk en snel online bij de Bevestigingsexpert.  

Sluitring

Sluitringen bestellen? Ontdek al je opties

De krachtverdeling van vlakke sluitringen is vaak beter, waardoor een schroefverbinding over een groter oppervlak beter mogelijk is. Hiervoor zal het te bevestigen voorwerp niet vervormen. Er zijn drie verschillende sluitringen verkrijgbaar: de Din 125 A, de DIN 125 B en de DIN 126.  Wil je sluitringen bestellen op de webshop? Dan heb je de keuze uit verschillende sluitringen. Het onderlinge verschil zit hem vooral in de dikte, de diameter en het materiaalsoort. Kies uit diktes van 0,5 mm tot 10 mm en diameters tussen 3 mm en 42 mm. Je kunt ook sluitringen bestellen in verschillende materialen, zoals staal, RVS, messing en nylon. Online kun je eenvoudig de hulp van een expert inschakelen zodat je direct ontdekt welke sluitring voor jouw klus de beste optie is. 

materiaal gebruiken

Sluitringen bestellen? Je doet het eenvoudig en snel online via de webshop. Je profiteert niet alleen van heel veel keus, maar ook van de laagste prijs. Verder worden je sluitringen snel geleverd en ben je verzekerd van de beste kwaliteit.