Jarenlang een prachtige kunststof gevel

kunststof plaatmateriaal

Kunststof is al jaren een zeer populair materiaal om je buitengevel mee te bekleden van je bedrijf of je huis. Dit komt omdat kunststof plaatmateriaal eenvoudig aan te brengen is, en geen onderhoud vraagt. Alleen een doekje erover om het schoon te maken en je gevel ziet er weer als nieuw uit. Massief NT bijvoorbeeld is een kunststof lijn van plaatmaterialen waarbij je tien jaar garantie op hebt. Niet alleen op het materiaal, maar ook op de kleur. Zo blijft je witte gevel ook echt wit en wordt niet gelig.

Blijft buiten altijd mooi

kunststof plaatmateriaal

Het gebruik van kunststof plaatmateriaal voor de buitengevel heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. De gevel van je huis of bedrijf heeft veel te verduren met de weersomstandigheden, wind en regen zijn een behoorlijke aanslag op de meeste materialen. NT kunststof beplating is getest, en blijft altijd mooi onder iedere weersomstandigheid. Het plaatmateriaal is getest en heeft een ISO certificaat om aan te tonen dat het van uitstekende kwaliteit is. Ook aan duurzaamheid is gedacht tijdens het produceren van de beplating door middel van het CE keurmerk.

kunststof plaatmateriaal

Verschillende afmetingen

Kunststof plaatmateriaal van NT is in verschillende formaten beschikbaar. Dit is speciaal gedaan om veel verspilling te voorkomen tijdens het verwerken. Het plaatmateriaal is eenvoudig om te monteren, ga je werken met de montagemiddelen van Plastica.nl dan geven we zelfs montagegarantie. Wel hebben we daar bepaalde voorwaarden aan gesteld, het serviceteam kan je helpen welke voorwaarden dit zijn en waar de gevel aan moet voldoen. Er is ook technische documentatie beschikbaar om te lezen en te bekijken.