Je verjaardag vieren met vriendinnen

hot-tub

Je bent binnenkort jarig maar je hebt geen zin om een groot feest te geven. Zoveel mensen in je huis, eten en drank regelen, precies de dingen waar jij niet op zit te wachten. Geen zorgen want er zijn genoeg andere manieren waarop jij je verjaardag kan vieren. Gezellig met je vriendinnen een verwendagje houden is altijd leuk. Je kunt naar een spa of wellnessresort gaan, maar je kunt ook je eigen hottub in huis halen. Kijk goed voor een hottub aanbieding als je van je tuin je eigen wellnessresort wil maken.

Activiteiten met een spelelement

Ga je liever iets actiefs doen? Kies voor een Escape Room! Je hebt ze in verschillende thema’s dus genoeg keus. Je moet goed samenwerken om te kunnen ontsnappen, dus dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Of kies je juist een spannende horror Escape Room, dan wordt het natuurlijk gillen. Een andere leuke activiteit om te doen op je verjaardag is lasergamen. Ga met je vrienden strijden tegen andere teams, of deel jouw eigen vriendengroep op in verschillende teams om tegen elkaar te strijden. Probeer natuurlijk niet te verliezen en de meeste punten te scoren!

Thuis je verjaardag vieren

Je kunt er altijd voor kiezen om je verjaardag thuis te vieren, want ook dan zijn er genoeg leuke dingen die je kunt doen. Haal je spelletjes tevoorschijn of zet een film op die jullie vroeger altijd keken. Jullie kunnen ook iets bakken zoals taartjes of koekjes, jullie eigen high tea maken of daar vervolgens lekker van te kunnen genieten. Wil je toch nog een beetje het feestgevoel hebben, ga dan met elkaar karaoke liedjes zingen. Wie heeft de beste dansmoves en wie kan die hoge noot echt niet halen? Karaoke zingen zorgt altijd voor grappige momenten om nooit te vergeten.