Meer lichtinval dankzij lichtkoepels

Wist jij dat je met behulp van lichtkoepels minder verlichting hoeft te gebruiken? Het klinkt wellicht bekend in de oren, echter zie ik nog niet in iedere woning een koepel. Bij mij in de buurt hebben wij veel huizen met plat dak. Ook wij wonen sinds kort in een soortgelijke woning. Aangezien wij nog druk bezig zijn met het verbouwen van onze woning pakken we alles stap voor stap aan. Zo willen wij eerst de zolder af hebben zodat wij hier al wel kunnen slapen. Langzamerhand werken we naar beneden toe tot het punt bereikt is dat alles gerenoveerd is.

Mijn man daarentegen houdt hier absoluut niet van. Hij begint het liefst overal in het gehele huis om alles zo snel mogelijk af te krijgen. Overal een rotzooi in huis hebben zit ik niet op te wachten waardoor ik enigszins de “leiding” maar heb genomen.

Perfect!

Waar wij beide vrijwel meteen over eens waren was het feit dat er lichtkoepels moesten komen in de keuken. In deze keuken is namelijk geen ene mogelijkheid qua licht toonbaar. Hier moeten wij dan ook altijd de lampen aanzetten zodra wij hier iets willen pakken. Nu dat ik graag aan het besparen ben op onze energienota hoopte ik hier verandering in te brengen. Zodoende besloten om een koepel te bestellen zodat onze keuken kan stralen van de zon! Doordat zij dit enorm snel hebben weten te leveren kon mijn man in de tussentijd de rest van het voorbereiden op de komst van onze nieuwe lichtkoepel.