Op maat gemaakte houten tuindeuren voor jouw woning

Heb je net een woning gekocht en zijn de tuindeuren aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat ze beschikken over enkel glas, in een vervallen staat verkeren of niet de juiste stijl hebben die jij in gedachten hebt? Dan heb je geluk! Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om op zeer korte termijn, houten tuindeuren op maat te bestellen voor jouw woning. Zo kan je precies kiezen waar jij naar op bent en dit gemakkelijk online bestellen. bij Kozijnshop.nl bijvoorbeeld kunnen ze al houten tuindeuren leveren binnen slechts 25-30 werkdagen. Nooit meer maandenlang wachten op je houten tuindeuren, maar binnen de kortste keren gloednieuwe!

Bestel ze gemakkelijk online

Iedereens wensen zijn anders en zo is ook elke woning weer verschillend. Er is daarom niet één deur die toegepast kan worden bij ieder project. Bij Kozijnshop.nl weten ze dit als geen ander en daarom is het zeer gemakkelijk om houten tuindeuren op maat te bestellen via de website. Vul de gewenste afmetingen in en bepaal volledig je eigen stijl. Ga voor iets dat perfect past bij de rest van je woning, of ga voor een echte eyecatcher en kies voor een opvallend design. Bij Kozijnshop.nl helpen ze je graag aan de houten tuindeuren van jouw dromen.

Vele opties voor styling

De houten tuindeuren van Kozijnshop.nl zijn volledig aan te passen naar jouw wensen. Zo is het niet alleen mogelijk om de hoogte en breedte te bepalen, je kan ook;

  • Kiezen uit verschillende indelingen van de ‘vakken’
  • Uit diverse houtsoorten kiezen
  • Je eigen kleur bepalen
  • Een keuze maken uit verschillende soorten glas

En nog veel meer! De mogelijkheden bij Kozijnshop.nl zijn eindeloos. Bekijk het ruime assortiment online en ontdek de vele mogelijkheden die zij te bieden hebben voor jouw houten tuindeuren! Je kan ook altijd contact met ze opnemen als je er niet helemaal uitkomt.