Realiseer een bouwkundig zwembad bij jou in de tuin

Indien je op zoek bent naar een manier om in de zomer te kunnen genieten van de nodige verkoeling, dan is een zwembad een goede optie. De vraag is dan wat voor een zwembad je wilt hebben en wat voor soorten er überhaupt in je tuin passen. In een kleine tuin kun je bijvoorbeeld een tijdelijk zwembad plaatsen. Je koopt dan een zwembad dat je in de tuin kunt uitklappen en dat je vervolgens zelf moet vullen met water. Als de warmte voorbij is, dan kun je dit zwembad inklappen en opbergen. De rest van de herfst, winter en lente heb je dan geen zwembad in de tuin. Mocht je echter wat meer ruimte in te tuin tot je beschikking hebben, dan kun je de tuin ook op een stijlvolle manier voorzien van een bouwkundig zwembad. Een dergelijk zwembad wordt echt in de tuin ingebouwd. Dat betekent dat er een gat wordt gegraven en dat er een zwembad in wordt gestort. Je kunt een bouwkundig zwembad door waterwel laten plaatsen. Dat betekent ook dat je zelf kunt aangeven hoe groot het bad moet worden en wat de vorm gaat zijn. Alles wordt op maat gemaakt wanneer je een bouwkundig zwembad laat plaatsen. Dus je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over vaste modellen die net niet goed in je tuin passen. Dat is het grote voordeel van een bouwkundig zwembad, want deze is volledig naar eigen inzicht in te delen. Zo kun je de wijze van afwerken bepalen en je kunt bijvoorbeeld aangeven of er een inloop trap in het bouwkundig zwembad geplaatst moet worden. Ook voor wat betreft de afdekking van het bouwkundig zwembad heb je de vrijheid om te kiezen voor een optie die jou het beste bevalt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lamellen die je over het zwembad heen kunt plaatsen, zodat het bad tijdens de herfst, winter en lente mooie is afgesloten. Maar je kunt ook een koepel over het bouwkundig zwembad plaatsen. Indien je meer wilt weten over de opties en mogelijkheden met een bouwkundig zwembad, dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van waterwel.nl. Op deze site kun je meer lezen over alles wat je moet weten over de zwembaden. De website leent zich dan ook uitstekend voor een eerste oriëntatie. Via de porfolie op de website kun je ook gelijk zien wat voor mooie zwembaden waterwel reeds heeft gerealiseerd. 

Ontdek de vele opties met een bouwkundig zwembad via waterwel.nl

Als je eenmaal weet dat je tuin geschikt is voor een zwembad en als je besluit om dat zwembad ook te gaan laten plaatsen, dan kun je contact opnemen met waterwel. Via de site van waterwel.nl kun je meteen aan de slag met het bekijken van de portfolio. Je kunt dan ideeën opdoen voor je eigen zwembad. Ook kun je samen met waterwel gaan kijken wat de beste opties zijn voor in jouw tuin. 

Maak een afspraak met waterwel

Als je een zwembad wilt plaatsen, dan kun je hiervoor een afspraak maken met waterwel. Verder kun je op de site terecht voor informatie over: 

  • Zwembaden
  • Zwemvijvers
  • Beregeningen