Uwdakgootschoonmaken.nl

Wanneer u een dakgoot heeft, en deze moet schoongemaakt worden, dan kunt u het beste terecht bij uwdakgootschoonmaken.nl. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het schoorsteenvegen, dakgoot reinigen en zelfs dak- en schoorsteenlekkage. Kortom, als het gaat om dingen die met daken te maken hebben, dan kunnen wij het voor u regelen. Misschien vraagt u zich af hoe vaak u gebruik zou moeten maken van onze diensten. Wij kunnen u in ieder geval verzekeren dat eenmaal per jaar even iemand laten kijken naar uw dakgoot ruim voldoende is. 

Dakgoot reinigen door dakgootschoonmaken.nl

Uw dakgoot reinigen met dakgootschoonmaken.nl kunt u heel snel en eenvoudig laten doen. Het kan namelijk zo zijn dat er allemaal bladeren, vuil en takken in uw dakgoot liggen waardoor deze verstopt raakt. Het water van regen kan vervolgens niet goed afgevoerd worden, en dit is vaak een oorzaak van lekkages. Om dit te voorkomen is het handig om eens in de zoveel tijd iemand te laten kijken naar uw dakgoot. Wij kunnen al voor slechts €4,50 per strekkende meter van uw dakgoot het laten reinigen! Dat is pas voordelig. 

Schoorsteeninspectie

Een schoorsteen is ook zoiets wat eens in de zoveel tijd even nagekeken moet worden. Het is namelijk mogelijk dat vuil binnen de schoorsteen gaat opbouwen. Vaak zijn dat onverbrande deeltjes die blijven plakken, en vervolgens een teerachtige laag gaan vormen die creosoot heet. Het gevaarlijke aan deze laag is dat het in brand kan vliegen, en dan is schoorsteenbrand een feit. De makkelijkste manier om dit te voorkomen is gewoon door een schoorsteeninspectie te laten uitvoeren door ons. Een van de tekenen van deze laag is een teerachtige geur in uw schoorsteen. Een ander geval is wanneer u bijvoorbeeld de schoorsteen in een nieuwe woning wil gaan gebruiken, het is goed om het altijd even te laten controleren. 

Vestigingen van uwdakgootschoonmaken.nl

Wij hebben diverse vestigingen die bij u in de buurt kunnen zitten. We zitten bijvoorbeeld in Breda, Roermond en Veghel maar ook in Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Maastricht. Wanneer u graag meer wilt weten, kunt u eenvoudig via onze website contact opzoeken.