Vliegengordijnen

Een vliegengordijn dient om de vliegen buiten de deur te houden. Een mooi en decoratief kralengordijn houdt niet per se de vliegen buiten de deur. Je kan zelf een vliegengordijn maken of je koopt een vliegengordijn dat je zelf in elkaar moet zetten, maar het gemakkelijkst is natuurlijk een kant-en-klaar vliegengordijn en dan ook nog het liefst op maat.

Bij Superwoonwinkel heb je een ruime keuze aan vliegengordijnen

Zij bieden vier soorten aan: PVC, vliegengordijn hulzen, vliegengordijn kralen en de zogenaamde kattenstaarten. De kleuren variëren tussen wit, grijs, beige en zwart en ook transparant.

PVC Vliegengordijnen

Deze vliegengordijnen komen nu weer in de mode en worden steeds populairder. Echt retro dus. Ze zijn verkrijgbaar in de standaardmaten 90 x 220 cm of 100 x 240 cm en worden kan-en-klaar aangeleverd. Het materiaal is sterk en je kan zelf gemakkelijk het gordijn inkorten naar eigen wens. Alle vlieggordijnen zijn diervriendelijk en jouw huisdier loopt hier zonder problemen doorheen.

Vliegengordijn hulzen

Superwoonwinkel heeft drie vlieggordijnen hulzen in hun assortiment, in de kleuren crème, grijs en zwart. Deze gordijnen gaan wel acht tot tien jaar mee. Deze vlieggordijnen worden kant-en-klaar geleverd met een ophangstrip in de maten 90 x210 cm en 100 x 232 cm.

Vliegengordijn kralen

Dit is een decoratief gordijn en verkrijgbaar in de maten 90 x 220 cm en 100 x 240 cm. Het gordijn wordt kant-en-klaar geleverd in de kleuren zwart, grijs, wit en transparant en ook met verschillende soorten kralen.

Kattenstaarten

Bij Superwoonwinkel hebben ze een uitgebreid aanbod van kattenstaarten in de kleuren zwart, beige of grijs of allerlei kleurencombinaties. De standaard afmeting is 90 x 220 cm, maar ook de maten 100 x 240 cm en 120 x 240 cm worden aangeboden. Voor de camping zijn er speciale kattenstaarten. Deze meten 56 x 180 cm.