Wilt u ook een overkapping met doek hebben?

Wij hebben vorig jaar een mooi huis gekocht en ik ben er zo blij mee, mijn man en kinderen gelukkig ook dus wij zijn helemaal in de wolken! We hebben een mooie tuin ook die mijn man en ik zo goed mogelijk verzorgen. Er was aardig wat aan te doen toen we het huis kochten maar onder tussen ziet hij er prachtig uit en krijgen we er constant complimentjes over. Maar we wilden nog iets extra’s toevoegen aan de tuin, we wilden een overkapping met doek. Deze overkapping met doek konden we realiseren via de site suncircleprojects.nl, wij waren op de hoogte van het feit dat zij bestaan dankzij mijn zus en haar man die al eerder een overkapping door hen hadden laten plaatsen. Via de site kunt u direct een offerte aanvragen voor een overkapping met doek, dat is super makkelijk om te doen, u geeft aan wat voor overkapping u wenst, waar u overkapping geplaatst wilt hebben, de afmetingen, en natuurlijk uw gegevens zodat ze weten waar ze de offerte naar toe kunnen sturen. Ze doen ook aan terrasoverkappingen met lamellen, horeca overkappingen, schuifpanelen en vouwluiken. Op de site laten ze hun portfolio zien zodat u een idee heeft van waar ze toe in staat zijn. Het is mogelijk om hun showroom te bezoeken, ze zitten in Barneveld en u kunt ze dus gewoon bezoeken om alles te bekijken, dat geeft vaak ook een nog beter beeld. Er staat een contact formulier op de site maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. Ze zijn via LinkedIn en Pinterest ook te vinden. Als u de nieuwsbrief wilt ontvangen dan kunt u uw e-mailadres achter laten. Het kenniscentrum op de site is er zodat u diverse dingen kunt lezen over overkappingen en vouwluiken en dergelijke. De vele klantbeoordelingen op de site laten zien hoe tevreden klanten die u voor zijn gegaan, zijn. Dat is natuurlijk altijd leuk om te weten maar het beste is om uw eigen ervaring op te doen uiteraard. In het stukje over ons kunt u lezen wie de mensen achter dit bedrijf zijn.

Wilt u ook graag een overkapping met doek?

Dat is heel makkelijk te realiseren via dit bedrijf. Ze hebben de kennis, de ervaring en het specialisme. Ze zijn makkelijk te bereiken, u kunt alles met ze bespreken, al uw wensen en verlangens kunt u met ze doornemen en daar houden ze dan ook rekening mee. De overkapping met doek is prachtig en we genieten er met volle teugen van. Ik raad het met iedereen aan.

Heeft u meer info nodig over deze zaken?

Dan moet u zeker eens naar de site, want:

  • Ze hebben alle kennis en ervaring die nodig is
  • Ze luisteren naar uw wensen en verlangens
  • Ze werken snel en netjes

De overkapping met doek is gewoonweg geweldig, we krijgen er veel complimentjes over en iedereen ziet er knus onder. Wij genieten er ook van natuurlijk en vinden het heel fijn om eronder te zitten. Geweldig bedrijf, top!