Zeer tevreden over de Quara olielamp

Wat ben ik blij dat er tegenwoordig olielampen bestaan die vanzelf uitgaan zodra deze omvallen, deze lamp heet Quara. Helaas bestonden deze lampen vroeger toen ik klein was nog niet. Natuurlijk hadden we wel olielampen, maar zodra deze omvielen had je een groot probleem. Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik samen met mijn zusje aan het spelen was in de woonkamer. Het was bijna kerst en onze moeder had overal voor de gezelligheid olielampen neergezet. Mijn zusje en ik waren zo druk aan het spelen dat we niet in de gaten hadden dat er een olielamp op de rand van de tafel stond. Schijnbaar hadden we aan het tafelkleed getrokken waardoor de lamp is gaan schuiven. Op een gegeven moment stootte ik per ongeluk tegen deze tafel aan waardoor de olielamp naar beneden viel, precies over mij heen. Binnen een mum van tijd stond ik in brand. Iedereen in paniek en voordat ik het in de gaten had lag ik in het ziekenhuis. De tijden die daarop volgden waren zeer pijnlijk, tot de dag van vandaag. Daarom ben ik zo blij met de Quara olielamp, wat ik vroeger heb moeten doorstaan wil ik niemand toewensen. quara_6030_a_066_fg_1-205x300

Gezellige sfeer in huis

Ik durf nu door heel mij huis de super leuke olielampen neer te zetten. Natuurlijk moet ik wel opletten, dat moet je altijd als je kaarsen in huis aan hebt. Maar ik hoef me geen zorgen te maken wanneer een olielamp per ongeluk om zal vallen. Ik kan dan ook iedereen deze olielampen aanraden, niet alleen voor de veiligheid, maar zeker voor de gezelligheid,. Kan wel zeggen dat ik heel veel zin in de feestdagen heb. coco_6107_a_065_magnesia_m