Zoek je een huislift met of zonder schaft die compact en betrouwbaar is? Lees verder!

Een huislift kopen? Bij domicare ben je aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor zowel huisliften met schaft als zonder schaft, altijd van de hoogste kwaliteit. Ben jij benieuwd wat de diverse liften uit het aanbod van domicare jou bieden? In dit artikel bespreken we drie huisliften uit het aanbod, namelijk de HL-3500, de HL-6500 en de HL-8500. Je ontdekt ook wat deze aanbieder voor jou kan betekenen en waarin zij zich onderscheiden van de rest. Het is immers van belang om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder voor een huislift, omdat deze liften het leven van de gebruiker vergemakkelijken en in veel gevallen noodzakelijk zijn. Voor uitgebreide informatie raadpleeg je de website.

Over de verschillende huisliften van domicare

Voordat we je meer vertellen over de huisliften die domicare aanbiedt, willen we je meer vertellen over hen. Zoals aangeven onderscheidt dit bedrijf zich van anderen, in die zin dat zij zich volledig aanpassen naar diegenen die een woning hebben en een fysieke beperking hebben. Dit doen ze al sinds 1996, door de jaren heen is dan ook veel ervaring opgedaan. Al vele klanten zijn je voorgegaan, waaronder:

  • WMO consulenten
  • Zorgprofessionals
  • Architecten

Maar ook aannemers, letselschadeverzekeraars en vele particulieren kiezen voor de huisliften van domicare. En dat is niet voor niets! Met de expertise die in huis is, weet het team vele klanten gelukkig te maken en het leven van mensen met een fysieke beperking aangenamer te maken. Van boven naar beneden en van beneden naar boven, allemaal zonder problemen. Tijd om de drie verschillende huisliften door te nemen, te beginnen bij de HL-3500, de lift zonder schacht. Voor veel mensen, waaronder particulieren, is dit een vereiste. Deze lift beschikt over een zitting die opklapbaar is en is instelbaar op diverse zithoogtes. Ook de handgrepen kunnen worden aangepast. In de afmeting LARGE is de HL-3500 de meest verkochte lift. Wel is het van belang te weten dat deze huislift tot maximaal de eerste verdieping kan komen.

Wil je een andere lift aanschaffen? De HL-6500 is ook een optie. Dit is een huislift mét schacht, voor wie dat wenst. Deze huislift heeft een zeer modern design en daarnaast een aandrijfsysteem dat nagenoeg geruisloos is. Onlangs nog is deze lift vernieuwd, deze is zeer geschikt voor in een kantoor of andere openbare gelegenheid. Ook is de HL-6500 een luxe optie voor in huis. Met deze huislift kun je meerdere verdiepingen bereiken.

Tot slot de HL-8500, dit is een geïntegreerde lift met hydraulische aandrijving. Ook heeft deze een liftcabine die afgeschermd is. Deze huislift heeft wel drie stopplaatsen. Om de lift te kunnen plaatsen is één sterke wand in huis nodig. Daaraan wordt onder meer de hydraulische cilinder gemonteerd. Uiteraard verzorgt domicare dit allemaal voor je!

Ook een huislift kopen? Hier ben je aan het juiste adres 

Heb je al een keuze kunnen maken uit de verschillende liften? Of het nu gaat om de HL-3500, de HL-6500 of de HL-8500, je kiest altijd goed als je domicare als jouw partner voor liften kiest. Met of zonder schaft, diverse hoogten en verschillen in de verdiepingen die de huislift kan bereiken. Doordat er verschillende opties worden aangeboden, is er voor iedereen wel een passende lift beschikbaar. Meer weten of wil je misschien gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen? Vraag deze dan aan via domicare.nl en ontdek zelf de voordelen. In je aanvraag kun je aangeven of de lift naar één verdieping of twee verdiepingen of hoger moet gaan. Ook kun je aanvinken of deze is bedoeld voor in huis of een ander pand. Tot slot de urgentie, waarbij het mogelijk is de huislift zo snel mogelijk te ontvangen, te laten plaatsen en in gebruik te kunnen nemen.